Wednesday, 24 May 2017

Yuuhuuuu... ciku cak!

Assalamualaikum sayang-sayang....!!!! 
Apa kabor semua? Mak aaiiii... dah nak dekat setahun baru sempat menjengah rumah. Hahahahh... Memang bukan jenis yang rajin le kalo dah sekejap ada, sekejap tak ada. Harapnya semua sihat-sihat walafiat. Manalah p ye... ada je ni. Bukannya sibuk pun... buat-buat sibuk. Ada juga jenguk rumah member yang lain. Heheheh... dah dekat nak puasa baru ada :)
Macam-macam cerita suka duka, pahit, masam manis sepanjang saya tidak bersiaran ni. Hal keluarga, kawan-kawan dan isu-isu semasa di sekeliling. Kita ambil je yang baik untuk panduan supaya kita pun tak tersasar. Umur pun dah masuk 40-an, so banyak aura positif je kan.. ok. 

Momen paling bestkan bila dapat nak buah baru. Baby boy yang selamat dilahirkan pada 12 Mei 2017 (Jumaat) di HUKM. Alhamdulillah bersalin normal dan berat baby 3.07kg. Kebetulannya saya bercuti sebab mak mertua, adik ipar dan biras datang dari Sabah. 

Mami a.k.a maklong... bau baby memang ohsem kan!
Nama baby Hafiz Iman bin Hatizal.

*Mami terlebih excited hokey... yahooooo


Comey na... geram ooiiii

Dah 12 hari umur Ilman... tapi kuningnya masih ada sikit-sikit... 

3 comments:

  1. tahniah k.sue! comeynya baby.... wangiiii

    ReplyDelete
  2. Taipan Indonesia | Taipan Asia | Bandar Taipan | BandarQ Online
    SITUS GAME KARTU ONLINE EKSKLUSIF UNTUK PARA BOS-BOS
    Kami tantang para bos semua yang suka bermain kartu
    dengan kemungkinan menang sangat besar.
    Dengan minimal Deposit hanya Rp 20.000,-
    Cukup Dengan 1 user ID sudah bisa bermain 7 Games.
    • AduQ
    • BandarQ
    • Capsa
    • Domino99
    • Poker
    • Bandarpoker.
    • Sakong
    Kami juga akan memudahkan anda untuk pembuatan ID dengan registrasi secara gratis.
    Untuk proses DEPO & WITHDRAW langsung ditangani oleh
    customer service kami yang profesional dan ramah.
    NO SYSTEM ROBOT!!! 100 % PLAYER Vs PLAYER
    Anda Juga Dapat Memainkannya Via Android / IPhone / IPad
    Untuk info lebih jelas silahkan hubungi CS kami-Online 24jam !!
    • FaceBook : @Taipanqq.info
    • No Hp : +62 813 8217 0873
    • BB : D60E4A61
    Come & Join Us!!

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Yuuhuuuu... ciku cak!

Assalamualaikum sayang-sayang....!!!!  Apa kabor semua? Mak aaiiii... dah nak dekat setahun baru sempat menjengah rumah. Hahahahh... Mema...